Fysik

Gitterkonstanten - hjælp.

02. oktober 2011 af 3bt (Slettet) - Niveau: B-niveau

Håber der er nogle venlige sjæle der vil være sød at kigge på dette.

Jeg ved ikke rigtigt om dette kan passe:

tan(Φ1) = ((23.)/(50))= 24.7°
632.8*1.*10^(9) ? 6.328E11
solve(sin(24.7°)=((1*632800000000.)/(d)),d) d=1.5144E12

Det er helium, der snakkes om.


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2011 af peter lind

Du må altså gve en ordentlig forklaring på opgaven, hvis vi skal have nogen mulighed for at hjælpe dig.


Svar #2
02. oktober 2011 af 3bt (Slettet)

Der er en lille fejl her i.

Det sidste led ser sådan ud i stedet:

solve(sin(24.7°)=((1*(6.328)^(11))/(d)),d) ? d=1.5592E9

Jeg prøver at finde ud af d, fordi min lære ikke gad at fortælle mig hvor mange spalter der var pr. mm på det optiske gitter.

Så gik jeg udfra, at jeg var skulle udregne gitterkonstanten, men er tvilv om, hvorvidt resultatet er rigtigt.


Skriv et svar til: Gitterkonstanten - hjælp.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.