Matematik

Pythagoras

03. oktober 2011 af pgjSG (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej :)

Min opgave lyder:

Vis ved Pythagoras, at trekanten er retvinklet.

Punkterne hedder A(5,5), B(-2,6) og C(1,2)


Brugbart svar (2)

Svar #1
03. oktober 2011 af mette48 (Slettet)

Beregn |c| = |AB|, |a| =  |BC| og |b| = |AC|

Når du har de tre længder indsættes de i pythagores


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. september 2015 af Pythagoras123 (Slettet)

a?2+b2?=c2

?længden på c=7,069.......

da a= 5 (5*5=25)

b= 5 (5*5= 25)                  25+25=50 √50=7,0699....   


Skriv et svar til: Pythagoras

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.