Matematik

FSA Dec.Problemregning - Fredericia opg. 1:8

03. oktober 2011 af skyype (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej hej, jeg sidder her og brokler med en opgave jeg har liidt svært ved.
Det er en opgave fra 2003 som overskriften siger, det er opg. 1:8
Den lyder som følgene.

Julie cykler de 26 km. fra fredericia til kolding på samme tid som bussen.
Hvilken gennemsnitsfart cykler hun med?

Bussen køre strækningen på 1time og 6min.


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. oktober 2011 af peter lind

gennemsnitsfart = strækning/ tid


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. oktober 2011 af placebo321 (Slettet)

<v> = Δs/Δt = (26 km) / ((1+6/60)t) ≈ 21,82 km/t


Svar #3
03. oktober 2011 af skyype (Slettet)

Mange tak :)


Brugbart svar (2)

Svar #4
03. oktober 2011 af YoungSlowy (Slettet)

1 time og 6 minutter = 66/60 = 1,1 time

Brug denne formel: afstand/tid = gennemsnitsfart


Skriv et svar til: FSA Dec.Problemregning - Fredericia opg. 1:8

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.