Fysik

Hjælp - Fysikopgave - tid/hastighed/energi

09. oktober 2011 af NMette (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hejsa, jeg sad og lavede fysik indtil jeg gik i stå ved opgave c, er der nogle der kan se på det?

Her er mine svar til a) og b):

a) 0,50 N       (m * g)

b) v = 3,464 m/s     (Fundet ved at finde kinetisk energi (potentiel energi i A minus potentiel energi i C) og derefter isolere v)

    vx = 1,73 m/s
    vy = 3 m/s

(I må meget gerne sige til, hvis a) og b) er løst forkert :S)

Opgaven er vedhæftet som et jpg billede.

Vedhæftet fil: opg1.jpg

Svar #1
09. oktober 2011 af NMette (Slettet)

Har løst opgaven.

ttop = 0,3 s
ymax = 0,65 m


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. oktober 2011 af IsaacN (Slettet)

Håber ikke det er forsent, men opgave a) er forkert løst.

Skriv tilbage hvis det ikke er forsent og jeg hjælper dig med at løse opgaven :)


Skriv et svar til: Hjælp - Fysikopgave - tid/hastighed/energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.