Matematik

y=a*h

11. oktober 2011 af NatashaJensen (Slettet)

Hej :-)

 

Hvordan ville I bevise, følgende spørgsmål:

Benyt formlen for a (a=y^2-y^1/x^2-x^1) til at vise, at hvis x^2=x^1+h. da vokser y med a*h

 

Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2011 af Anxyous (Slettet)

Substituér x2 for x1 + h i formlen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. oktober 2011 af mathon

Benyt formlen for a (a = (y2-y1) / (x2-x1) til at vise, at hvis x2 = x1+h. da vokser y med a*h

                      (y2-y1) / (x2-x1) = a

                      (y2-y1) / (x1+h-x1) = a

                      (y2-y1) / h = a

                      (y2-y1) = ah

          


Svar #3
11. oktober 2011 af NatashaJensen (Slettet)

Mange tak for hjælpen! :-D


Skriv et svar til: y=a*h

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.