Dansk Historieopgave

Dansk Historie opgave - Hjælp

12. oktober 2011 af Studentereeh (Slettet)

Hej. Vi skal lave Dansk Historie opgave nu her. Vores emne er Danmark i 1800-tallet og herunder må vi selv vælge emne. 

Jeg har vagt at arbejde med det moderne gennembrud og baggrunden herfor. Mine lærer er meget strenge med at de taksonomiske niveuer skal fremstå i BEGGE fag. Det er ikke altid nemt at analysere i historie. Jeg har forsøgt mig, men er lidt usikker på om min opgave bliver for bred (vi må ikke skrive mere en 6 sider) Men prøv at tag et kig på min problem formulering, er interesseret i konstruktiv kritik og eventuelle ændringer.

Problemformulering:

Hvordan bunder den litterære periodes udvikling fra romantikken til Det Moderne Gennembrud i en historisk sammenhæng? Analyser herunder liberalismens opståen med fokus på klassekampen og drag parallel til hvordan det litterære udtryk påvirkes.
Hvordan fandt udviklingen sted? Og under det moderne gennembrud hvordan kommer naturalismen så til udtryk i Henrik Ibsens ”En folkefjende” fra 1882?


Brugbart svar (2)

Svar #1
12. oktober 2011 af jordbærtærten

Hey,

Er det din egen problemformulering, eller en du har fået udleveret/forfattet af din vejleder/lærer?

Jeg kan ikke se, hvorfor der skal være "kommandoer" i en problemformulering i stil med "analyser" -det virker som om, det er noget der er udleveret, når det står sådan....

Jeg synes, at spørgsmålet "hvordan fandt udviklingen sted" er al for bredt, og ikke rigtig bidrager med at præcisere, hvad du vil vide/undersøge...

 

 


Skriv et svar til: Dansk Historie opgave - Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.