Matematik

cirkeludsnit

13. oktober 2011 af 8745 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

jeg har brug for hjælp til opgave 3 b og c..

 

 

Vedhæftet fil: Dok2.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
13. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

b) Opskriv ligningen for cirklen med centrum i C1 og med radius r = |AC1|, som blev bestemt i a).

c) Bestem vinklen mellem vektorerne C2B og C2D .

Se evt. https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1085129 for yderligere diskussioner.


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. oktober 2011 af AskTheAfghan

b)    (x - a)2 + (y - b)2 = r2     .. hvor    C1(a;b)    og r = |AC1|


Svar #3
13. oktober 2011 af 8745 (Slettet)

Hvad mener du med opskrif ligning ?


Brugbart svar (1)

Svar #4
13. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#3

Du bør kende formen for cirkelligningen, som givet i #2. Man kender centrums koordinater, og radius er beregnet i spm a).


Skriv et svar til: cirkeludsnit

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.