Matematik

TI-nspire

18. oktober 2011 af Bette02 (Slettet)

Nu har jeg lige installeret prøveversionen på min computer, og har siddet og leget med programmet. Men det giver ingen mening. Hvordan sætter jeg f.eks. x til den ubekendte? I f.eks. denne ligning: 2x + 5?

Er der nogle der har forslag til bedre alternativer eller er Nspire nemt nok når man først lige finder ud af det? Bare lige inden jeg køber licens! :) Tak! 


Svar #1
18. oktober 2011 af Bette02 (Slettet)

Den siger jeg skal bruge TI nspire cas? 


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. oktober 2011 af PeterValberg

Personligt finder jeg TI-nspire CAS særdeles tilfredsstillende :-)
Når du lige lærer programmet at kende, så vil du råde over et virkeligt godt CAS-værktøj.

Peter

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
18. oktober 2011 af Bette02 (Slettet)

Okay! Det lyder herligt. Mit andet problem er at jeg ikke kan løse ligninger. Er det fordi jeg kun har prøveversionen :S?


Brugbart svar (1)

Svar #4
18. oktober 2011 af PeterValberg

sikkert fordi du ikke kender syntaksen :-)

for eksempel:

10 = 2x - 4   en mullig ligning :-)

kommando i TI-nspire CAS:

solve(10=2x-4,x)   

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #5
18. oktober 2011 af Bette02 (Slettet)

Indtaster Solve(10=2x-4,x)

FEJL! 

Funktionen understøttes ikke
Denne funktion kræver Computer Algebra System. Prøv TI-Nspire™ CAS

Det forstår jeg ikke da jeg netop har downloaded med CAS. Kan du sende et link til dit hvor du har downloaded dit program?


Brugbart svar (1)

Svar #6
18. oktober 2011 af PeterValberg

Jeg fik mit CAS-program sammen med min håndholdte :-)

så jeg har ikke stået i dette problem, beklager
men programmet er stadig rigtig godt :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #7
18. oktober 2011 af Bette02 (Slettet)

Ingen der kan hjælpe! :(?


Brugbart svar (1)

Svar #8
18. oktober 2011 af YoungSlowy (Slettet)

#7

Download hjælpen på dansk. Der dukker en boks op, hvor du skal logge ind, men den skal du ignorere og i stedet klikke på "fortsæt uden login".

http://education.ti.com/calculators/downloads/DANMARK/Software/Detail?id=6767

Filen hedder: "Getting started with the TI-Nspire".


Brugbart svar (0)

Svar #9
09. september 2015 af Thomsen1222 (Slettet)

#5

Indtaster Solve(10=2x-4,x)

FEJL! 

Funktionen understøttes ikke
Denne funktion kræver Computer Algebra System. Prøv TI-Nspire™ CAS

Det forstår jeg ikke da jeg netop har downloaded med CAS. Kan du sende et link til dit hvor du har downloaded dit program?

Bette2

fandt du nogensinde et svar på dette? Jeg sidder nemlig med samme problem


Skriv et svar til: TI-nspire

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.