Matematik

f'(x)=0 og f(x)=0

20. oktober 2011 af Solvejens (Slettet) - Niveau: B-niveau

1) Hvad betyder det hvis f ' (x) = 0 ?

 

2) Hvad betyder det hvis f (x) = 0 ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. oktober 2011 af SuneChr

1)    f´(x0) = 0  betyder, at grafen for f(x) har en vandret tangent i punktet (x0 ; f(x0))

2)    f(x0)  =  0  betyder, at grafen for f(x) skærer x-aksen i punktet (x0 ; 0)


Svar #2
20. oktober 2011 af Solvejens (Slettet)

Lige det svar, jeg havde brug for. :-) 1000 takker!


Skriv et svar til: f'(x)=0 og f(x)=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.