Matematik

en aflevering

23. oktober 2011 af yaba (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej

Er der nogen som kan hjælpe mig med en aflevering please.

har svært ved at lave den

 

Vedhæftet fil: matematik opgave.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

Hvor er dine egne løsningsforslag?


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. oktober 2011 af mathon

opgave 1:
                             længde x endeflade = volumen

                             længde x bredde x højde = volumen

                             50 · (40-2h) · h = V              

                             V(h) = -100h2 + 2000h

                             V '(h) = -200h + 2000      

maksimum
kræver
                             V '(h) = -200h + 2000 = 0     og    0<h<20

                                         -200(h - 10) = 0 .......osv.......
 

                           

                           

                            


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

Opg 2. man aflæser rødderne og toppunktets koordinater, hvorefter parabelens forskrift kan bestemmes.

Opg 3. Benyt, at i en 2.-gradsligning ax2 + bx + c = 0 er produktet af rødderne lig med c/a , og summen af rødderne er lig med -b/a .

Opg 4 og 5 drejer sig om at faktorisere tæller og nævner i brøkerne.

Herefter drejer det sig for dig om at leve op til dit brugernavn.


Skriv et svar til: en aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.