Matematik

Opgave: Bestem b

25. oktober 2011 af jeanluca (Slettet)

En funktion f har forskriften
 

f(x) = 7x + b
 

Punktet P(3, 31) ligger på grafen for f. Bestem tallet b.
 

b = y1 – ax1 --> 31 – 7*3 = 10
 

Idet a, x1 og y1 er oplyst, så indsættes de i formlen for b = y1 – ax1, som også er skæring med y-aksen. 

 

Har jeg regnet det rigtigt ud?


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

Jo, det er korrekt.


Skriv et svar til: Opgave: Bestem b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.