Matematik

BRØØKER

25. oktober 2011 af anjahør (Slettet)

nogen der kan hjælpe, har lige glemt hvordan man gøøør :)

 

1 - 1/4

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. oktober 2011 af mathon

 

               1 - 1/4 = 4/4 - 1/4 = 3/4


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. oktober 2011 af DitSvar (Slettet)

----------------------------------

Beregn til en anden brøk

Kik på det første svar.

---------------------------------

Hvad er en 1/4 del?

1,00 = 100%

Del 1 op i fire altså 1 divideret med 4 = 0,25

(Altså) 0,25 + 0,25 + 0,25 + 025 = 1


Så siger du bare 1 - 0,25 = 0,75

 


Skriv et svar til: BRØØKER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.