Matematik

brøøk?

25. oktober 2011 af anjahør (Slettet)

x/2 + 4 = 12

nogen der kan hjælpe


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

Gang ligningen med 2 og isoler x .


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. oktober 2011 af PeterValberg

x/2 + 4 = 12
x/2 = 12 - 4
x/2 = 8
x = 8·2
x = 16

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: brøøk?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.