Matematik

Hvad er....

25. oktober 2011 af yehu0002 (Slettet)

2 + 2 !


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. oktober 2011 af PeterValberg

Kortvarigt tænkte jeg lige: " det mener du bare ikke alvorligt..."

så opdagede jeg det lille udråbstegn (eller fakultet, som det hedder i matematikken)

2! = 2·1 = 2
5! = 5·4·3·2·1 = 120

så:

2 + 2! = 2 + 2·1 = 2+2 = 4

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. oktober 2011 af DitSvar (Slettet)

Der

0,1 + 0,1 + 0,1 + 0,1 + 0,1 + 0,1 + 0,1 + 0,1 + 0,1 + 0,1 = 1

Også siger man

1....

2....

3...

4...

Der har du svaret.

2+2-6-10+5+1+3-5/0+4


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. oktober 2011 af Hijsa

4. ?


Svar #4
25. oktober 2011 af yehu0002 (Slettet)

Tak nu fandt jeg ud af det. 

Med !

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Hvad har dit svar med noget at gøre?


Brugbart svar (0)

Svar #6
25. oktober 2011 af DitSvar (Slettet)

Svaret :)


Brugbart svar (0)

Svar #7
25. oktober 2011 af PeterValberg

#6 den må du lige uddybe nærmere, for personligt så er jeg interesseret i at høre en redegørelse for det, du skrev i #2

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #8
25. oktober 2011 af DitSvar (Slettet)

Han ved da godt hvad 2 + 2 er .. 


Brugbart svar (0)

Svar #9
25. oktober 2011 af PeterValberg

#8 Jeg tror, du har overset det lille tegn !  (se #1)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #10
25. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#7

Det er måske tvivlsomt, at de hører om n! i 7. klasse (hvis man skal holde profilen til troende).


Brugbart svar (0)

Svar #11
25. oktober 2011 af DitSvar (Slettet)

#9 Det har jeg vel


Svar #12
25. oktober 2011 af yehu0002 (Slettet)

11 svar på noget så enkel.

Det må jeg sige 


Brugbart svar (0)

Svar #13
25. oktober 2011 af Hijsa

#12

Du bør da bare være taknemlig for folks hjælpende hånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #14
25. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#12

Ja, det var dit udråbstegn ! der nok gjorde det mere kompliceret, end det var ment.


Skriv et svar til: Hvad er....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.