Matematik

Parabler

26. oktober 2011 af Santa77 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej :) Jeg har en aflevering for hvor jeg skal bruge nogle formler osv. som jeg ikke har brugt før så hvis der er nogen der vil tjekke det igennem vil jeg blive rigtig super glad. :) 

De er vedlagt.

Vedhæftet fil: 13.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2011 af mathon

 

                                 y = ax2 + bx + c                

                                 y = 2x2 + (-4)x + (-4)

 

     d = b2 - 4ac = (-4)2 - 4·2·(-4) = 16 + 32 = 48


Svar #2
26. oktober 2011 af Santa77 (Slettet)

Nåe ja dem havde jeg slet ikke set. Tusind tak


Skriv et svar til: Parabler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.