Matematik

øjeblikkelige væksthastigheder

26. oktober 2011 af Haer (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej!

Hvordan skal man løse sådan en opgave, hvor jeg skal finde den øjblikkelig væksthastighed i punktet x0 = 3 og den tilhørende tangent for funktionen: f(x) = ln(3x-3).

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2011 af SuneChr

Momentan hastighed i punktet xo = 3  er  f´(3)

Ved differentiation, brug da reglen om sammensat funktion. Se hvordan, i bogen.


Skriv et svar til: øjeblikkelige væksthastigheder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.