Matematik

Hjælp til vektorregning

28. oktober 2011 af Mr.Plauborg (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg kan ikke lige kringle denne opgave... Nogen der kan hjælpe ?

 

Der er givet 3 vektorer: a = (4 over 2), b = (2 over 5) og c = (14 over 16)

 

Opgaven lyder:

Bestem de to tal s og t, der opfylder ligningen c = s * a + t * b

 

 

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2011 af PeterValberg

det er jo "bare" en lille opgave med to ligninger med to ubekendte:

du har nu to ligninger med to ubekendte:

14 = 4s + 2t
16 = 2s + 5t

løses som du plejer :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
28. oktober 2011 af Mr.Plauborg (Slettet)

Må man gøre det, når det er vektorregning ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. oktober 2011 af PeterValberg

Jeps

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Hjælp til vektorregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.