Matematik
Reducering der driller
31. august 2003 af
SP anonym (Slettet)
Jeg vil sætte stor pris på, at der var nogen der kunne hjælpe mig til den rigtige løsning på denne reducering:
2a(3b-4a)+3b(2b-a)+a(2a-3b)
På forhånd tak, Anne
2a(3b-4a)+3b(2b-a)+a(2a-3b)
På forhånd tak, Anne
Svar #1
31. august 2003 af SP anonym (Slettet)
Jeg tror at du skal løse den sådan:
2a(3b-4a)+3b(2b-a)+a(2a-3b) =
6ab-8a^2+6b^2-3ab+2a^2-3ab =
-6a^2+6b^2
Håber at det var en hjælp!
2a(3b-4a)+3b(2b-a)+a(2a-3b) =
6ab-8a^2+6b^2-3ab+2a^2-3ab =
-6a^2+6b^2
Håber at det var en hjælp!
Svar #2
31. august 2003 af Lurch (Slettet)
gang alle paranteserne ud først, saml så alle de led der har de samme variable. resultatet skulle gerne blive 6(b^2-a^2)
Svar #3
31. august 2003 af Lurch (Slettet)
jeg var vist lige lidt sent på den....:) dårlig opsætning, der skulle stå,
6(b^2-a^2)
6(b^2-a^2)
Skriv et svar til: Reducering der driller
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
