Fysik

Hjælp til fysikopgave

29. oktober 2011 af meirosu (Slettet)

Hjælp til udregning af fysikopgave!

I en dybfryser er temperaturen 18 °C. 

Lågen åbnes hvorved luften i dybfryseren erstattes med 20 °C varm køkkenluft ved 1,0 atm.

 

Opgave: 

Beregn trykket i dybfryseren når den har været lukket et stykke tid. Det antages, at dybfryseren er lufttæt. 


Brugbart svar (2)

Svar #1
29. oktober 2011 af mathon

 

                         p2 / p1 = T2 / T1

                                 p2 = (T2 / T1)·p1

                                 p2 = ((273-18) / (273+20)·(1 atm) = 0,87 atm

...........

  da V, n og R er konstanter

 


Svar #2
29. oktober 2011 af meirosu (Slettet)

Tusind tak for hjælpen!


Skriv et svar til: Hjælp til fysikopgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.