Matematik

Hjælp til omkostningsligning. 1,4=100*k^-1

29. oktober 2011 af Deniz89 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle,

 

Jeg kan ikke lige finde ud af mellemregningen fra 1,4=100*k^-1 eller -1,4=100*k^-1 til resultatet 8,45.

 

Er der nogen der kan vise mig det?

 

På forhånd tak.

 

Mvh.

Deniz


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2011 af peter lind

gang ligningen med k

divider  ligningen med 1,4


Svar #2
29. oktober 2011 af Deniz89 (Slettet)

Og kvadratroden af det tal jeg får. Så får jeg 8,45.

 

Mange tak for hjælpen:)

 

Mvh.

Deniz


Skriv et svar til: Hjælp til omkostningsligning. 1,4=100*k^-1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.