Matematik

hjæææææææææælp

29. oktober 2011 af kåål (Slettet) - Niveau: C-niveau

 

heey, 
jeg har brug for hjælp den nedstående opgave.
Nogen der vil være sød og hjælpe mig ( det haster) 

På forhånd tak :D


Opgave 3
Hos et bestemt taxafirma er startgebyret 60 kr. og kilometerprisen 15 kr.
a) Indfør relevante variable og opskriv en funktion, som kan bruges til at beregne prisen for en taxatur.
b) Beregn prisen for en tur på 17 km.
c) Hvor langt kan man køre for 500 kr

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

Kald antal kørte km for x, og kald prisen for turen på x km for y, og opstil et udtryk for y som funktion af x.


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. oktober 2011 af SuneChr

# 0    Det lyder mere, som det er prisen for en ambulancetur, du skal beregne, med alle de æ-er du bruger.

Til en anden gang: Lav en overskrift der siger noget, hvad opgaven handler om.


Svar #3
29. oktober 2011 af kåål (Slettet)

 

 a) y=15x+60 

b)y=15*17+60

c) 500=15x+60

 

er det sådan ? 

På forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #4
29. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#3

Ja, det er netop sådan det stilles op.


Svar #5
29. oktober 2011 af kåål (Slettet)

Yubiiii 

tusind tak :D


Skriv et svar til: hjæææææææææælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.