Matematik

Definitionsmængde?

30. oktober 2011 af cjmo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, vil gerne lige høre, om dette er rigtigt:
Jeg skal angive definitionsmængden for f(x)=√25-x2.

Er det ikke Dm(f) = [-5;5] ?

Håber, I kan hjælpe mig!
Tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2011 af mathon

 

                 Er det ikke Dm(f) = [-5;5] ?                     

                            Jo


Skriv et svar til: Definitionsmængde?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.