Matematik

Eksakte løsning?

30. oktober 2011 af erik16 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvad er den eksakte løsning i f. eks 7x =5?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

Divider med 7 på hver side.


Svar #2
30. oktober 2011 af erik16 (Slettet)

jo tak, men hvorfor :P?


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

For at isolere x . Du kender værdien af 7x , og man skal finde værdien af 1x .


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. oktober 2011 af PeterValberg

7x = 5
x = 5/7

det er en eksakt løsning ! i modsætning til en tilnærmet løsning:

7x = 5
x = 5/7
x ≈ 0,71 (afrundet til to decimaler)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Eksakte løsning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.