Matematik

fejlfinding i ligningssystem

30. oktober 2011 af cecilied34 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen der kan fortælle mig, hvad jeg gør galt her?

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2011 af mette48 (Slettet)

(6x-10y)-(6x-9y)=14-27  og så laver du en fortegnsfejl

6x-10y-6x+9y=14-27

-y=-13

y=13

 


Svar #2
30. oktober 2011 af cecilied34 (Slettet)

Perfekt!, mange tak!


Skriv et svar til: fejlfinding i ligningssystem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.