Matematik

lininger! hjlæp

30. oktober 2011 af camilla4477 (Slettet) - Niveau: A-niveau

er der en, der er god til lininger? som kan hjælpe!!??!??

 

 

 

Lav følgende beregninger
3·2+2(2+1)
3-3^2
14-3(3-1)
8·2+3(4-2)
Opgave 2
Løs ligningerne
2+x=7.
2s-6=3.
5t=t-2.
12(v-2)=1.


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. oktober 2011 af mette48 (Slettet)

Den første opgave er ikke med ligninger find ud af hvad der skal til for at det er en ligning.

Sæt dig ned med din matematikbog og find selv løsningerne på opgaverne

Hvis du ikke gør dig ulejligheden at lære det grundlæggende stof, kommer du jo aldrig videre.

Dette er et sted, hvor man kan få hjælp. Ikke et sted hvor andre laver ens opgaver for en.

Har du et konkret spørgsmål kan du stille det her.

Ret lige, du er ikke på A-niveau, men højest  lige startet på C niveau.


Svar #2
30. oktober 2011 af camilla4477 (Slettet)

okay slap lige af du! 


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. oktober 2011 af lucillepostej (Slettet)

Jeg hjælper dig på vej med første spørgsmål i hver af opgaverne, så kan du forsøge selv. Jeg vil gerne rette for dig, når du selv prøver: 

opg 1. sp.1

3·2+2(2+1) = 6 + (4 +2) = 12

 

opg.2 sp.1

2+x=7.

Træk 2 fra på begge sider: 

x = 5

 

Prøv så selv :-)


Skriv et svar til: lininger! hjlæp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.