Matematik

løs eksakt?

30. oktober 2011 af Salihu (Slettet)

Når der i en matematikopgave står "løs eksakt hver af ligningerne", betyder det, at man ikke skal regne brøken ud og ikke skrive decimaler - fx ligningen 

5x=34

x=ln(34)/ln(5)  <-- er dette eksakt?

mens en udregning:

5x=34

x=2,191 <--- er dette så ueksakt, men tilnærmet?


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. oktober 2011 af peter lind

Du har helt ret.


Skriv et svar til: løs eksakt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.