Matematik

diffentialligning HASTER

30. oktober 2011 af Walsh (Slettet) - Niveau: A-niveau

Har hurtigt brug for hjælp tak!

Hvis at f(x)=-√x2+k er løsning til diff. ligningen dy/dx=x/y. 

 

Bestem derefter k så f(1)=-2. 

 

MANGE TAK PÅ FORHÅND 

 

HILSEN HEK


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2011 af NejTilSvampe

 du har f(x) , så sæt 1 ind på x's plads, -2 ind på f(x)'s plads og løs for k.


Svar #2
30. oktober 2011 af Walsh (Slettet)

Dette er 2 del af opgaven mener nu mere 1 del af den. hvordan løses denne


Svar #3
30. oktober 2011 af Walsh (Slettet)

??? Anyone plz ?


Skriv et svar til: diffentialligning HASTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.