Matematik

Bestem vinkel A

30. oktober 2011 af mortenlund93 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

 

Jeg sidder med en opgave hvor jeg skal finde vinkel A i en vilkårlig trekant

a = 8

b = 20 

og c = 16

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. oktober 2011 af mathon

 

                                    cos(A) = (b2+c2-a2) / (2bc)


Svar #2
30. oktober 2011 af mortenlund93 (Slettet)

Tak for det.


Svar #3
30. oktober 2011 af mortenlund93 (Slettet)

det somom det ikke helt er rigtigt.

for når jeg trykker det ind, så giver det 0,925


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. november 2011 af mathon

#1


 

                                    cos(A) = (b2+c2-a2) / (2bc)

                                    A = cos-1((b2+c2-a2)/(2bc))  =  cos-1((202+162-82)/(2·20·16)) ≈ 22,3º

 

når vinklelmålet er DEGREE


Skriv et svar til: Bestem vinkel A

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.