Matematik

Integral-regneregler, sæt udenfor.

30. oktober 2011 af hamudenben (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej folkens

Sidder med denne, der giver mig problemer. Hvordan er det nu, at

\int_{-\infty}^{-d_1} \exp\left[ y\sigma_y - \frac{y^2}{2} \right] (\sqrt{2\pi})^{-1} dy = e^{\frac{\sigma_y^2}{2}} \int_{-\infty}^{-d_1} \frac{\exp \left[ -\frac{1}{2} (\mu-\sigma_y)^2 \right]}{\sqrt{2\pi}}dy

?

 

Kan ikke lige se, hvorfor det må være sandt.


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. oktober 2011 af SuneChr

Nej, det ved G.. jeg heller ikke kan.


Svar #2
30. oktober 2011 af hamudenben (Slettet)

Hov... den læser ikke TeX :-( Sakser lige og ligger billede op.

 


Svar #3
30. oktober 2011 af hamudenben (Slettet)

http://imageshack.us/photo/my-images/31/hvorfor.png/

 

http://imageshack.us/photo/my-images/31/hvorfor.png/


Brugbart svar (1)

Svar #4
31. oktober 2011 af PeterValberg

jo, den kan godt skrive LaTeX, du skal bare lige huske < equation > </ equation > tags

(uden mellem rum mellem < > og teksten (er nødt at skrive det med mellemrum ellers tror den det er et tag)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #5
31. oktober 2011 af hamudenben (Slettet)

in that case, here goes

 

 

takker.


Svar #6
31. oktober 2011 af hamudenben (Slettet)

Okay, tillad mig at rette og præcisere, hvordan er

når

og


Skriv et svar til: Integral-regneregler, sæt udenfor.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.