Matematik

Trekant

04. november 2011 af 1992anette (Slettet)

Hej..

Jeg har følgende matematikopgave:

I ABCD er A(6,-2) vektor AB=v         vektor BC=v       og vektor CD=v-2*v    hvor vektoren er (3,3)

Jeg skal nu finde koordinaterne til B, C og D...??

Hvilke formel skal jeg bruge?? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. november 2011 af mathon

  grundlæggende uden for opgavesammenhængen
                                  
      vektorberegningen
                                             AB = OB - OA                  når AB er kendt          
  hvoraf
                                             OB = AB + OA         =     [b1;b2]       

  da et punkt har samme koordinater som dets stedvektor
  haves
                                            B = (b1;b2)


Svar #2
06. november 2011 af 1992anette (Slettet)

Jeg forstår altså stadig ikk helt, hvad jeg så skal gøre? :O


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. november 2011 af mathon

se

Vedhæftet fil:vektor-regning_33.doc

Svar #4
06. november 2011 af 1992anette (Slettet)

Arr på den måde :)

Jeg takker mange gange Mathon


Skriv et svar til: Trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.