Matematik

Promille

05. november 2011 af gleefan (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej jeg kan ikke finde ud af at tage 10promille af 345 ps jeg kan ikke finde et promille tegn så jeg skriver det bare

håber på svar.


Brugbart svar (2)

Svar #1
05. november 2011 af volcom1

Kan du finde ud af at tage 10 % af 345. Hvis du kan det, skal du tænke på at promille er pr 1000 mens procent er pr 100.

 

fx 5 promille af 2000. Du deler med 1000 for at have en promille = 2 og ganger derefter med 5 => 2*5=10


Brugbart svar (1)

Svar #2
05. november 2011 af SuneChr

Promilletegnet er opbygget på samme måde som procenttegnet %.

Promilletegnet  0/00           må du skrive som "nul skråstreg nul nul" 

1 0/00  = 1/1000  =  0,001


Skriv et svar til: Promille

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.