Fysik

fysik-eksamen 11-13

06. juni 2005 af 666_lucifer (Slettet)
hej er der nogen der har været op i fysik og fået 11-13?? hvad skal man gøre for at gå den karakter ..nogle gode råd??

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. juni 2005 af Therackoo (Slettet)

Se evt.
http://www.hjerteportal.dk/06fysikemi/karakterer/karakterer.htm

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. juni 2005 af danielruhmann (Slettet)

10 = så ved du ligeså meget som din lærer.
11 = så ved du mere end din lærer.
13 = så ved du noget om din lærer.

Sådan er det danske karaktersystem skruet sammen

Svar #3
06. juni 2005 af 666_lucifer (Slettet)

#hehe helt enig man kommer længst hvis man kan gennemskue og snøre læreren ;)

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. juni 2005 af Therackoo (Slettet)

Studenter eksamen (fysik):

Den udmærkede præstation kan beskrives ved, at eksaminanden giver en selvstændig fremstilling af det faglige område med udvælgelse af væsentlige dele, viser et godt overblik over emnet, viser forståelse af begreber og sammenhænge, kan sætte det faglige område ind i en større sammenhæng af fx historisk, filosofisk eller anvendelsesmæssig karakter, udviser argumentationsevne og udviser stor grad af præcision i fremstillingen.

Middelpræstationen er karakteriseret ved, at eksaminanden viser forståelse af sammenhænge mellem begreberne, har viden om sammenhænge og anvendelser, har forståelse af argumenter og udviser nogen præcision i fremstillingen.

Den netop acceptable præstation er karakteriseret ved, at eksaminanden har et mindstemål af forståelse, kundskaber og færdigheder indenfor fysisk teori, eksperiment og fagets metoder.

Den usikre præstation er karakteriseret ved, at eksaminanden mangler overblik over det faglige område, har en løsrevet viden som ikke kan anvendes i faglige sammenhænge, oftest benytter konkrete eksempler frem for generelle fysiske metoder og begreber, og udviser mangel på argumentation og manglende forståelse af argumenter.


Kilde: uvm - http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/censor/mdt/fy2000.htm


Svar #5
06. juni 2005 af 666_lucifer (Slettet)

#4..hmm tak, men jeg vil hellere høre jeres egne erfaringer..

Skriv et svar til: fysik-eksamen 11-13

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.