Matematik

bestem a og b i forskrift

09. november 2011 af camillaaaaaa1234 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej derude.

har lige et spørgsmål jeg ikke kan finde rundt i, den lyder på:

Den lineære funktion f(x) = ax + b går gennem punktet (8,4) og har
en absolut y-tilvækst på Δy = -6 for en absolut x-tilvækst på Δx = 3.

Bestem tallene a og b.


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Hældningskoefficienten er så a = Δy / Δx . Benyt punktet til at bestemme b .


Skriv et svar til: bestem a og b i forskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.