Matematik

tangentligning

10. november 2011 af uiouio (Slettet)

y = f'(x0) (x-x0) + f(x0)

y = f'(3) (x-3) + f(3)

hvordan kommer man frem til følgende

y = 6(x-3) + 9


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2011 af mette48 (Slettet)

aner det ikke, der mangler nogle oplysninger.

Skriv hele den oprindelige opgaveteksten her, så kan man måske finde ud af det


Svar #2
10. november 2011 af uiouio (Slettet)

jeg spørger ind til mellemberegning, det kan være lige meget med det andet,

jeg spørger om, hvordan man fra denne her ligning

y = f'(3) (x-3) + f(3)

kommer frem til

y = 6(x-3) + 9


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Man kommer frem til det ved at benytte, at f(3) = 9 og f'(3) = 6 , hvilke talværdier så indsættes i tangentligningen.


Skriv et svar til: tangentligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.