Matematik

fra m/t til km/t

14. november 2011 af skul (Slettet) - Niveau: 9. klasse

1000x tak for hjælpen 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2011 af CookieXXD (Slettet)

1 kilometer = 1000 meter og omvendt er 1000 meter = 1 kilometer

Udregningen er derefter ikke rigtig svær:

1,07
—— = 0,00107 km/t
1000

---
Mvh.
CookieXXD


Skriv et svar til: fra m/t til km/t

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.