Matematik

Graf,

15. november 2011 af mogens91 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej,

Jeg ved, at kogepunktet for ethanol er ca. 73 grader Celsius. Vedhæftede fil viser én del af opvarmningsforløbet for ethanol fra fast- til dampform. Hvad ville funktionsforskriften være for den linje, der kommer efter de 2 linjer i den vedhæftede fil? 


HÅBER SPØRGSMÅLET VAR FORSTÅELIGT!!! :D

Vedhæftet fil: Udklip7.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2011 af mette48 (Slettet)

(600,-125) og ( 0,-150)         

y=ax+b  hvor a=(-125-(-150))/(600-0) og b=-150

Jeg er ikke sikker på det er det du vil spørge om.

grafen vil fortsætte vandret til al etanolen er blevet væske hvorefter temperaturen vil stige til 79oC (retlinet graf), hvor den igen bliver vandret.

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Trådstarter spørger til grafen for dampfasen.


Skriv et svar til: Graf,

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.