Matematik

bestem tallet a og b

16. november 2011 af kakosi (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej allesammen :D vi kunne bruge lidt hjælp og forklaring til at regne denne opgave ud. 

Tak på forhånd.

Her er opgaven: 

Funktionen f(x) = a*x^a opfylder at 

f(2) = 2 og f(4) = 16 

 


Svar #1
16. november 2011 af kakosi (Slettet)

Funktionen f(x) = b*x^a opfylder at .... *


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. november 2011 af PeterValberg

se denne video http://youtu.be/5-gZlvB5t6o den vil give dig det rette "værktøj"

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: bestem tallet a og b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.