Matematik

Kg og kroner

20. november 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Er der nogle der vil hjælpe mig med den her

 

1 kg vindruer koster 25 kr. og 1 kg æbler koster 10 kr. Hvor meget koster 250 g vindruer

 

Hvor meget skal man betale for 2 kg æbler og 1,5 kg vindruer


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2011 af S95 (Slettet)

Hvor meget koster 250 g vindruer?

25/4 = 6,25kr.

Hvor meget skal man betale for 2 kg æbler og 1,5 kg vindruer

2 kg æbler:

2 * 10 = 20 kr.

1,5 kg vindruer

1,5 * 25 = 37,5 kr.


Svar #2
20. november 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Mange tusinde tak Sofia


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. november 2011 af greg0065 (Slettet)

heh


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. november 2011 af 123434 (Slettet)

0#Jeg har nogle spørgsmål til dig

Hvor mange gram skal der til et kg?

Ved du det?

 


Brugbart svar (1)

Svar #5
20. november 2011 af Ronaldiinho

1000g = 1kg


Svar #6
20. november 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Er ikke sikkert 1000


Skriv et svar til: Kg og kroner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.