Matematik

2 Decimaler

22. november 2011 af marcusjm (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej 

Er der nogen der kan regne denne her ud. kan ikke lige huske hvad det er jeg skal :D

3/8 dele skal blive til 2 decimaler =?

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2011 af jhipot (Slettet)

0,375 = 0.38


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. november 2011 af mette48 (Slettet)

3,000:8 = 0,375 ≈ 0,38


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. november 2011 af 123434 (Slettet)

0# 5,6,7,8 og 9 rundes altid op.


Skriv et svar til: 2 Decimaler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.