Matematik

Andengradsligning

22. november 2011 af Cichlid (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvis jeg har denne andengradsligning: 0=(x^2)/(x+5)-10

Hvordan vil jeg da bestemme a, b og c til udregning af diskriminanten?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Gang ligningen med (x+5), med det forbehold, at x ≠ -5 .


Svar #2
22. november 2011 af Cichlid (Slettet)

Så 0=x-10 


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Nej.

0 = x2 -10·(x+5)


Svar #4
22. november 2011 af Cichlid (Slettet)

nåå ja, ups


Skriv et svar til: Andengradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.