Matematik

trekantsberegning

22. november 2011 af KiwixD (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej!

Bestem længden af sigtelinjen BA samt vinkel A i trekant ABC.

                                                                                   B

                                                        17,0 grad           50 m

A                    500 m                                                  C


Svar #1
22. november 2011 af KiwixD (Slettet)

Jeg ved slet ikke hvordan jeg skal regne den ud :(


Brugbart svar (2)

Svar #2
22. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Start med at formulere opgaven lidt mere klart.


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. november 2011 af AskTheAfghan

#0

Bestem længden af sigtelinjen BA samt vinkel A i trekant ABC.

    tan(A) = |BC|/|AC|  ⇔  A = tan-1(|BC|/|AC|)

Bestem længden af sigtelinjen BA samt vinkel A i trekant ABC.

    |DA| = tan(B - A) ·|AC| + |BC|

#2

KiwixD taler sikkert om denne opgave  <-- klik på den


Brugbart svar (1)

Svar #4
22. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#3

Ja, det er jo muligt, at det er den opgave. I så fald kan vi jo henvise til den tråd, hvor vi sidst diskuterede den opgave. Men lad nu trådstarter selv afgøre, om det faktisk er den opgave.

Den opgave er diskuteret i denne tråd

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1097529


Skriv et svar til: trekantsberegning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.