Matematik

Problemregning

23. november 2011 af Ebruozkan12 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej :)) 

Arealet er ca 90 m2. Med smørrelse og tovværk vejer det i alt 243 kg.

Smørrelse      113 kg

Tovværk           45 kg 

Beregn vægten af sejlet uden smørrelse og tovværk. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2011 af sarina95 (Slettet)

hmm ja


Svar #2
23. november 2011 af Ebruozkan12 (Slettet)

?? :))


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. november 2011 af xslaske (Slettet)

du skal ligge smørrelsen og tovværket sammen, det bliver 158 kg. det skal du så trækker fri 243, det vil sige sejlet vejer 85 kg. Nu skriver du ikke om du skal finde ud af hvad hver m2 vejer, men hvis du skal finde ud af det skal du sige 85 divideret med 90, det  kan jeg ikke lige regne ud i hovedet. 

-håber du kan bruge det :)


Brugbart svar (1)

Svar #4
23. november 2011 af 123434 (Slettet)

Sejlet vejer med smørrelse og tovværk i alt 243kg

tovværk og smørrelse vejer tilsammen 113kg+45kg=158kg

sejlet vejer uden tovværk og smørrelse 243kg-158kg=85kg

 


Svar #5
23. november 2011 af Ebruozkan12 (Slettet)

Ja det skal jeg vel gøre fordi der står at styrken angives som vægt uden smørrelse og tovværk i gram pr. m2 sejl? 


Svar #6
23. november 2011 af Ebruozkan12 (Slettet)

Eller hva? 


Brugbart svar (0)

Svar #7
23. november 2011 af xslaske (Slettet)

er du sikker på der står gram? :)


Brugbart svar (0)

Svar #8
23. november 2011 af xslaske (Slettet)

skriv præcis hvad der står du skal gøre. :)


Svar #9
23. november 2011 af Ebruozkan12 (Slettet)

Beregn vægten af sejlet uden smørrelse og tovværk så nej det tror jeg ikke jeg skal gøre :)) 


Svar #10
23. november 2011 af Ebruozkan12 (Slettet)

Den næste opgave siger (Sejldugens styrke angives som vægt uden smørrelse og tovværk i gram pr. m2 sejl. 

Vis at sejldugens styrke med tilnærmelse er 1000 gram pr. m2. 


Brugbart svar (0)

Svar #11
23. november 2011 af xslaske (Slettet)

nej du skal bare skrive hvad du har gjort også resultatet, som i dette tilfælde er: sejlet - ( tovværk - smørrelse) = 85 kg :)


Svar #12
23. november 2011 af Ebruozkan12 (Slettet)

Okay hvad med i den næste opgave? som jeg skrev før? :))


Brugbart svar (0)

Svar #13
23. november 2011 af xslaske (Slettet)

er du sikker på der står 1000 gram?


Svar #14
23. november 2011 af Ebruozkan12 (Slettet)

Ja vis at sejldugens styrke med tilnærmelsen er 1000 gram pr. m2


Brugbart svar (0)

Svar #15
23. november 2011 af xslaske (Slettet)

jeg kan ikke få den til er blive præcis 1000. :)
men jeg ville sige du skulle lave de 85 kg om til gram(=85000 g.). det skal du så dividere med de 90 m2. det får jeg til: 944,444 g. pr. m2. :)


Svar #16
23. november 2011 af Ebruozkan12 (Slettet)

Okay mange tak :)) 


Brugbart svar (0)

Svar #17
23. november 2011 af xslaske (Slettet)

så lidt :)


Skriv et svar til: Problemregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.