Matematik

Bestem A

23. november 2011 af 12hus (Slettet)

GRAFEN FOR EN potensfunktion GÅR GENNEM PUNKTET 11,199.

NÅR Y VÆRDIEN VOSKER MED 2% NÅR X VÆRDIEN  VOKSER MED 10

BESTTEM A


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2011 af peter lind

f(x) = b*xa

Brug at f(11) = 199

og  f(x*1,1)  = 1,02*f(x)


Svar #2
23. november 2011 af 12hus (Slettet)

så a 1.02

 

forstår det ikke rigtigt


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. november 2011 af peter lind

at f(x) går gennem punktet 11, 199 betyder at f(11) = 199

Hvis x stiger med 10% er nyt x x(1+0,1) = 1,1x Derved stiger y = f(x) til  f(x)(1+0,2) = f(x) = 1,02f(x) altså f(x*1,1) = 1,02*f(x)


Skriv et svar til: Bestem A

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.