Matematik

lommeregner!!!

26. november 2011 af 1pari1 (Slettet)

jeg skal regne med kræfter  her er min ligning 

0.8*9.82^2/0.8 = svaret burde være  6.25 

men min lommeregner regner det ud til 96.4324 hvorfor ??

hjælp 

min lommeregner er TI nspire  cas :(


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. november 2011 af AskTheAfghan

0.8·9.822/0.8 = 9.822 = 96.43

Jeg kan ikke se fejlen. Måske har du tastet forkert.


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. november 2011 af PeterValberg

din lommeregner regner korrekt :-)  det må være regnestykket, det er galt med...

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
26. november 2011 af 1pari1 (Slettet)

er det fint nok at have så stort et tal hvis man regner med kræfter ??

 


Brugbart svar (1)

Svar #4
26. november 2011 af Kudue (Slettet)

Jeg ved ikke hvor du har 6,25 fra, men i dette tilfælde udligner 0,8* og  /0,8 hinanden, altså regne stykket er kun 9,82^2. Så svaret er 96,4324

-Mette


Svar #5
26. november 2011 af 1pari1 (Slettet)

sådan ser regnestykket ud i det hele taget . 1/2 *0.8kg*9.82.2N/kg   /   sin(36grader) ?


Brugbart svar (1)

Svar #6
26. november 2011 af Enhver (Slettet)

Det er jo ikke det samme regnestykke som du skrev øverst. Men det her giver lidt mere mening. Jeg forstår ikke helt 9.82.2N/kg, er det meningen det er 9,822? ?


Svar #7
26. november 2011 af 1pari1 (Slettet)

ja :)

 


Brugbart svar (1)

Svar #8
26. november 2011 af AskTheAfghan

#5

Har denne opgave noget med det lodrette og vandrette skrå kast at gøre eller hvad?

Opstil dine regnstykker [ordenligt] eller formuler din opgave detaljeret.


Svar #9
26. november 2011 af 1pari1 (Slettet)

jeg har vedhæftet filen

Vedhæftet fil:fysik1.docx

Svar #10
26. november 2011 af 1pari1 (Slettet)

men jeg tror at min udregninger er forkerte

 


Brugbart svar (1)

Svar #11
26. november 2011 af mette48 (Slettet)


Fa = 1/2 *mg/sin(36grader)

= 1/2 *0.8kg*9.82.2N/kg   /   sin(36grader)          Du skal ikke have .2  efter 9,82 det må være en skrivefejl

= 1/2 *0.8kg*9.82N/kg /sin36 = 6.25N / sin(36)

½* 6.2/sin(36 grader) =  5.27404N


Svar #12
27. november 2011 af 1pari1 (Slettet)

hvordan regner du det ud på lommeregner ..  jeg får altid forkerte svar :(


Skriv et svar til: lommeregner!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.