Matematik

Omskrivning af formel

15. juni 2002 af SP anonym (Slettet)
Hejsa !! Er der nogen der kan omskrive denne formel således at T2 står isoleret ???

Q = A * X * (T1-T2)

PFT.

Svar #1
15. juni 2002 af SP anonym (Slettet)

Ja.

AX*T1 - Q
--------- = T2
AX

Svar #2
15. juni 2002 af SP anonym (Slettet)

Altså:

AX*T1 - Q
------------ = T2
AX

Svar #3
14. juli 2002 af SP anonym (Slettet)

For at det giver lidt mere mening:
T2=T1-(Q/(A*x))

Skriv et svar til: Omskrivning af formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.