Matematik

B-niveau - Hjælp, tak

30. november 2011 af Necima (Slettet) - Niveau: B-niveau

Andengradspolynomier.

f(x) = 2x^2

- Find skæringspunktet med y-aksen. Hvad gør jeg? Ønsker at forstå/se fremgangsmåden, ikke resultatet.

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. november 2011 af Ecc0 (Slettet)

Hvis du skal finde skæringspunktet med y-aksen skal x=0. Dvs at skæringspunktet vil have (0,f(0)) 

Hvis du forstiller dig et koordinatsystem burde du kunne se at før noget kan skære y-aksen skal x=0.  


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. november 2011 af LuckyFoul (Slettet)


Brugbart svar (1)

Svar #3
30. november 2011 af 123434 (Slettet)

Tror bare du skal sætte f(0) ind.


Svar #4
30. november 2011 af Necima (Slettet)

Will give it a try. Tusind tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: B-niveau - Hjælp, tak

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.