Matematik

isoler a

01. december 2011 af JTPUK (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har virkelig svært ved at forstå det der med at isoler.

fx

b=k/a+c

jeg kan simplehen ikke se noget logik i det.... nogen der kan hjælpe???

 

:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. december 2011 af mathon

 

                     b = (k/a) + c                             subtraher c på begge sider

                     (b-c)/1 = k/a                             "tip" brøkerne

                     1/(b-c) = a/k                             multiplicer med k

                     k/(b-c) = a


Skriv et svar til: isoler a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.