Matematik

procentregning

02. december 2011 af sasha1990 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej

Jeg har et lille problem med procentregning

Opgaven lyder således: Hvor mange procent (helt tal) udgør:

a) 12 ud af 20 ?

Jeg kan ikke helt huske om det er såldes; 20/12*100 = 166,66% ? :D

 

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2011 af mathon

 

                  12/20   =   (12·5) / (20·5)   =   60/100   =   60%


Svar #2
02. december 2011 af sasha1990 (Slettet)

Tak :)


Skriv et svar til: procentregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.