Matematik

B-niveau

02. december 2011 af josephine1205 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Figuren viser en kasse med låg, hvor bunden er et kvadrat med siden x cm, og højden er h cm.
Det kan oplyses, at bundens areal er 32 cm2

a) Beregn hvor høj kassen skal være, hvis den nøjagtigt skal kunne indeholde ½ liter vand ?

Hvordan gør man det?? Har TI-Nspire Cas 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2011 af Andersen11 (Slettet)

Rumfanget af kassen er

V = 32·h cm3 = 0,5 L = 0,5 dm3 = 0,5·1000 cm3 = 500 cm3

Bestem nu h . Lommeregneren kan lægges langt væk.


Svar #2
02. december 2011 af josephine1205 (Slettet)

takker :D


Skriv et svar til: B-niveau

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.