Matematik

Isolering Ud i udtrykket(mat/fysik)

04. december 2011 af holg0051 (Slettet) - Niveau: B-niveau

a = (F1-Ffriktion)/m = (m*g*sinv-Ud*m*g*cosv)/m = g*sinv-Ud*g*cosv

Hvor ser det ud hvis jeg isolere Ui udtrykket?

er selv kommet frem til a/(g*sinv*g*socv) = - ud 
men jeg tror det er helt forkert


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. december 2011 af Andersen11 (Slettet)

Dit resultat er ikke korrekt. Man finder

Ud·g·cos(v) = g·sin(v) - a ,

og dermed

Ud = (g·sin(v) - a) / (g·cos(v)) = tan(v) - a / (g·cos(v))


Skriv et svar til: Isolering Ud i udtrykket(mat/fysik)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.